Воду данас од 9 до 15 часова неће имати становници улица Раденка Ранковића у Обреновцу, Косовских јунака у Баричу, Мислођинске у Мислођину и Десетог октобра у Скели.

У среду, 21. августа без струје ће од 9 до 14 часова остати потрошачи из насеља Шљивице, Колубарске, Тамнавске улице у Белом Пољу, насеља Вашариште, Забранског пута, улице Милоша Обреновића 191 и 191А у Обреновцу, Бркиног потока, Ђорђевића пута, Обреновачког пута, Ђошића краја, Мислођинске и улице Маршала Тита у Мислођину.

Секретаријат за јавни превоз најавио је измену режима јавног превоза током извођења радова на изградњи канализационе мреже у улици Омладинсих бригада у Баричу, на делу од зоне раскрснице са улицом Јанка Тешића до зоне раскрснице са улицом Баричких бораца.

Радови ће трајати до 20. октобра, током којих ће доћи ће до затварање наведене деонице за саобраћај, због чега ће возила са линије 860Ц у оба смера саобраћати Гробљанском улицом, насељем Баричка река, Обреновачким путем и даље редовном трасом. Возила ће на измењеном делу трасе користити сва постојећа стајалишта.