У оквиру обележавања Међународног дана младих Градска општина Обреновац и Министарство унутрашњих послова Републике Србије, односно ПС Обреновац, организовали су инфо штанд намењен младима.

Млади који су из различитих разлога долазили у полицијску станицу, имали су прилику да добију потребне релавантне информације у вези са различитим недоумицама и потребама.

– Данас је важан дан за младе из целог света, будући да се обележава Међународни дан младих. Важно је да млади буду сигурни да су Градска општина Обреновац и Министарство унутрашњих послова отворени за њих – рекао је начелник одељења за информисање и бригу о младима Борис Богдановски.

Он је нагласио, да су Градска општина Обреновац и Канцеларија за младе увек на располагању младима који, како истиче, имају простора да искажу своје потребе, представе неке своје идеје.

– Циљ ове акције је да се млади повежу и са Министраством унутрашњих послова, да успоставе отворену сарадњу и комуникацију са службеницима ове институције – навео је Богдановски.