Јуче је на паноима на градском тргу у Обреновцу постављен приказ будуће фискултурне сале у Првој обреновачкој основној школи.

Радови на изградњи фискултурне сале почели су прошле недеље. Грађани на постаментима могу видети будући изглед како спољашњости, тако и унутрашњости сале.

Председник Скупштине градске општине Обреновац Жељко Јоветић рекао је да радови који су започети прошле недеље напредују предвиђеним темпом.

– Импровизована фискултурна сала која је била на месту дневног боравка је срушена и радови иду одличним темпом. На том месту ми ћемо добити потпуно нов и стилизован објекат. Грађане смо желели да упознамо са пројектом, јер се показало на примеру приказане трасе аутопута да за овакве ствари влада велико интересовање – казао је Јоветић.

Председник општине Обреновац Мирослав Чучковић скренуо је пажњу на безбедност ученика и свих оних који посећују Прву обреновачку основну школу док трају радови на изградњи сале.

– Ја овим путем молим све наставнике, учитеље, родитеље и оне који се налазе у дворишту школе да обрате пажњу на безбедност, како деце, тако и своју лично. Ја морам да нагласим да су сви стандарди из питања безбедности на раду максимално испоштовани, али да је примећено да деца покушавају да уђу на градилиште где им свакако није место. Из тог разлога смо и поставили на градском тргу будући изглед сале где сви суграђани могу да виде како ће сала изгледати – казао је Чучковић.

Председник општине Чучковић најавио је да ће у будућности сви велики пројекти који се буду реализовали у општини Обреновац бити приказани на градском тргу.

{youtube}sGWIim6kwKU{/youtube}