У суботу, 27. јуна Кајак кану клуб ”Забрежје” био је домаћин Мини кајак лиге Србије. Учешће на овом такмичењу узело је око 20 клубова из свих делова Србије.

Мини кајак лига Србије окупила је најбоље клубове са територије Републике Србије, око 300 такмичара узело је учешће на овој спортској манифестацији.

– Домаћини смо овог такмичења већ 3. годину заредом. Ораганизација је на највећем могућем нивоу, користимо 3 понтона, стаза је прегледна. Такође, имамо на располагању добре спасиоце у чамцима. Велику подршку нам пружа Градска општина Обреновац – рекао је председник Кајак кану клуба ”Забрежје” Драгослав Обадић.

Догађај је организован под покровитељством Градске општине Обреновац.

– На такмичењу учешће су узели најмлађи такмичари и млађи јуниори до 17 година старости. Јуче је стартовала Олимпијада, а кајак је олимпијски спорт, очекивања су да ћемо на некој наредној Олимпијади видети неку децу, која се овде представљају. Какјак кану клуб ”Збрежје” четврти је у лиги Србије, а по бројности такмичара заузима треће место у Србији. Желим да им честитам на овом резултату, јер се види велики рад који улажу, а Градска општина Обреновац и надаље ће им пружати подршку, како би постизали још боље резултате – навео је председник Комисије за спорт Предраг Јовановић.