Председник општине Обреновац Мирослав Чучковић примио је данас представнике 250. Ракетне бригаде за противваздухопловна дејства Војске Републике Србије. 

На овом састанку председник Чучковић је информисао припаднике Војске Србије о намерама општине Обреновац да једна улица добије име по трагично преминулом мајору Небојши Тепавцу. Такође, договорено је да се одржи пригодан програм на дан погибије мајора у селу Вукићевица.

Мирослав Чучковић је на састанку нагласио да је најмање што општина Обреновац могла да уради за мајора Тепавца је да једна улица добије његово име.

– Ово је недеља обележавања НАТО агресије на нашу државу и у складу са тим општина Обреновац, у сарадњи са Војском Србије, организује помен на месту где је страдао мајор Тепавац. Он је свој живот дао у херојском чину спашавања своје земље. Ми никада не смемо да заборавимо тај сукоб и општина ће сваке године обележавати и одавати почаст свим преминулим људима који су дали животе за нашу слободу – казао је Чучковић.

Члан Већа градске општине Обреновац Новица Филиповац  казао је да ће се 5. априла организовати свечаност у Вукићевици где се налази споменик мајора Небојше Тепавца.

– Ми ћемо у сарадњи са Војском Србије организовати пригодан програм у коме ће учествовати и школе и уметници из Обреновца.  Ја овом приликом позивам све оне који желе да приствују манифестацији да нам се придруже. Ми смо организовали превоз и у 9.30 крећу аутобуси испред СКЦ-а Обреновац. Сам програм почиње у 11 часова – казао је Филиповац. 

{youtube}w-L_RmMcH5k{/youtube}