На иницијативу Савета месне заједнице Мислођин, а уз подршку Градске општине Обреновац и Јавног предузећа за изградњу Обреновца обављају се радови на уређењу гробља у месној заједници Мислођин. Уређене су стазе око капеле и кроз гробље. Грађевинске радове посетио је председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић са сарадницима.

Директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Горан Ћирић нагласио је да ће након уређења ово гробље попримити нови изглед, као и да ће прилаз гробним местима и капели бити приступачнији.

Одборник у Скупштини општине Обреновац Милоје Митровић истакао је, да ће се након радова на изгардњи прилазног пута до капеле, као и након изградње стаза кроз сеоско гробље, наставити са радовима на уређењу гробља.

– У плану је да се у наредном периоду огради гробље. Међутим подсетио бих, да у месној заједници Мислођин има још једно гробље, које је проширено, наиме докупљена је још једна парцела која се налази у непосредној близини гробља, а трудићемо се да и ово гробље у Бачевици додатно уредимо – навео је Митровић.