Градска општина Обреновац ове године, као и претходних година за обреновачке пољопривреднике организоваће бесплатан одлазак на Међународни пољопривредни сајам у Новом Саду, који ће бити одржан од 18. до 23. маја.

Из Канцеларије за пољопривреду општине Обреновац позивају пољопривреднике заинтересоване за посету Међународном пољопривредном сајму, да  поднесу пријаве.

– На овом сајму поред наше државе представиће се и земље из региона, које се баве пољопривредном производњом. Сви пољопривредни произвођачи заинтересовани за одлазак на сајам, могу се јавити у Канцеларији за пољопривреду сваког радног дана до 20. маја и то у периоду од 7.30 до 15.30 сати – рекла је Јелена Мушкиња из Канцеларије за пољопривреду општине Обреновац.

Градска општина Обреновац сносиће трошкове организације превоза, док ће пољопривредници који се пријаве за одлазак на Међународни сајам пољопривреде у Новом Саду плаћати само улазницу за овај догађај.

– Групна улазница је 600,00 динара, међутим пензионери ће плаћати улаз 400,00 динара. У зависности од пријава, организоваћемо план пута, а подсетићу да је одлазак на овај догађај најављен за четвртак, 23. мај у 8.00 сати – навела је Мушкиња.