У месној заједници Звечка у оквиру пројекта ”Асфалт до сваке куће”,  у току су грађевински радови на реконструкцији путне инфраструктуре. Радове су обишли представници Градске општине Обреновац.

Председник Савета месне заједнице Звечка Владан Поповић истакао је да су радови на асфалтирању у овоj месној заједници дуго ишчекивани, те су грађани задовољни што ће улице које су до сада биле у јако лошем стању добити нови асфалт.

Председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић нагласио је, да је захваљујући реализацији пројекта ”Асфалт до сваке куће”, све мањи број неасфалтираних некатегорисаних путних праваца.

– Овим радовима биће асфалтирано 6 улица у месној заједници Звечка. Планирани су радови у брдском делу општине Обреновац, у месној заједници Мислођин биће асфалтирана саобраћајница код сеоског гробља, а након ових радова, грађевинске машине започеће радове у месној заједници Дражевац – рекао је Станојевић.

Овом приликом речено је да ће грађевински радови у Звечкој бити завршени у понедељак, 13. маја, након чега ће отпочети радови на изградњи путне инфраструктуре у месној заједници Дудови.