Путарске екипе данас су радиле на асфалтирању Ратарске улице у Ратарима. За мештане ове месне заједнице ова саобраћајница је од велике важности јер представља везу са Шабачким путем.

Милош Станојевић, председник Градске општине Обреновац је рекао да се инфраструктурни радови одвијају широм општине Обреновац.

– Иако је Први мај ми не стајемо, оно што је јако битно јесте да се одвијају радови на територији наше општине и то ме радује да ћемо одговорити на све потребе наших суграђана. Обећали смо да ћемо наставити са првим лепим данима у овој години. Подсетићу да смо пре ове урадили Радничку улицу у Баричу која сада има потпуно нови изглед и када се то употпуни са новим вртићем то даје други изглед Баричкој колонији. Ратарска улица ће исто тако имати другачији изглед и моћи ће да пружи што безбедније одвијање саобраћаја – изјавио је Станојевић.

Станојевић је најавио радове и у другим месним заједницама, а то су реконструкција кружног пута у Стублинама и Моштаничке улице у Малој Моштаници.

– То су два веома важна правца у нашој општини и морали смо да направимо такав план како би се те улице реконструисале и како би становници имали квалитетну инфраструктуру – навео је Станојевић.

Предраг Миливојевић, одборник у Скупштини Градске општине Обреновац рекао је да је Ратарска улица потпуно реконструисана и додао да се инфраструктурни радови у овој месној заједници настављају.