У насељу Ројковац постављени су нови мобилијари на простору дечијег игралишта. Ово градско насеље посетио је председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић са сарадницима.

Одборник у Скупштини општине Обреновац Маријана Џомбић Којић овом приликом нагласила је да се мобилијари за дечија игралишта постављају на основу захтева и исказаних потреба грађана.

– У наредном периоду биће постављена још једна кућица на дечијем игралишту у насељу Сава. Такође, потпуно нове дечије мобилијаре добијају и насеља Гај и Сењак, где ће бити постављене кућице са тобоганима, љуљашке и клацкалица, те ће малишани из ових делова општине Обреновац имати место за игру – навела је Џомбић Којић и искористила прилику да изрази захвалност ПД ”Про Тент”, које је донирало мобилијар за дечије игралиште, који је распоређен у месној заједници Рвати.

Станојевић је истакао, да су у току припреме за предстојеће празнике, али и за предстојећу летњу сезону. Наиме све надлежне службе јавних комуналних предузећа припремју зелене површине.

– Изузетно је похвалан ангажман фирме ”Про Tент”, која показује да је друштвено одговорна фирма, будући да показује заинтересованост за потребе најмлађих суграђана. Такође, Јавно комунално предузеће ”Обреновац” почело је са радовима на уређењу постојећих и изградњи нових игралишта у Обреновцу. Зелене површине у општини Обреновац су велике и неопходно их је уредити за предтојећу летњу сезону – рекао је Станојевић.