У оквиру програма ”Асфалт до сваке куће” радило се на асфалтирању у месној заједници Дрен. Данас су ову месну заједницу обишли представници Градске општине Обреновац и Јавног предузећа за изградњу Обреновца. 

Радови на изградњи путне инфраструктуре широм општине Обреновац планирају се на основу предлога Савета месних заједница, као и потреба грађана.

Председник Савета месне заједнице Дрен Милош Јаношевић истакао је, да је за наредни период на простору ове месне заједнице планирано да се изграде Веселиновића пут и Перића пут.

– Радићемо на томе, да уредимо и простор школског дворишта, као и да изградимо паркић за децу испред објекта старе школе – навео је Јаношевић.

Пројекат ”Асфалт до саваке куће” спроводи Градска општина Обреновац у сарадњи са Јавним предузећем за изгадњу Обреновца.

– Користимо сваки повољан временски период како бисмо извели све планиране радове. Након радова у месној заједници Дрен, грађевинска оператива преселиће се на подручје месне заједнице Вукићевица – рекао је директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Горан Ћирић.