Породице са децом која похађају основну и средњу школу добиће новчану помоћ у износу од 20.000 динара. Ове радне недеље у школама на територији града Београда почела је подела формулара који рдитељи ученика треба да попуне, како би остварили право на новчану помоћ.

Родитељи су у обавези, да приликом пријаве за новчану помоћ доставе потребне податке, бројеве рачуна, као и попуњен формулар.

– За текућу школску годину Град Београд је свим ученицима основних и средњих школа на поклон донирао уџбенике, већ наредне школске године ученици ће имати прилику да купе нове уџбенике захваљујући новчаној помоћи Града Београда. Уплата новца у износу од 20.000 динара на рачун родитеља ученика почеће у септембру – рекао је председник Градске оппштине Обреновац Милош Станојевић.

Такође, грађани са територије града Београда и ове године моћи ће да поднесу пријаву за добијање картице за бесплатно коришћење базена.

–  Наши суграђани моћи ће да поднесу пријаву за добијање картице за бесплатан улаз на базене, као и прошле године. Велики број грађана Обреновца прошле године, исказало је интересовање за добијање ове картице, те је на нашим базенима увек било пуно посетилаца – навео је Станојевић.