У месној заједници Ушће у оквиру пројекта ”Асфалт до сваке куће”, у току су радови на асфалтирању путева. Поменути пројекат реализује се на основу захтева Савета месних заједница и потреба грађана. Грађевинске радове обишао је председник Градске општине Oбреновац Mилош Станојевић сарадницима.

Члан Савета месне заједнице Ушће Томислав Црвенковић најавио је радове на асфалтирању 3 улице у овом делу општине Обреновац.

– Пут за Иве прва је у низу улица које ће у наредном периоду бити покривене асфалтом. Такође, планирани су радови на асфалтирању и насипању атарских путева, али и крчење обала поред категорисаних  и некатегорисаних путева. Захваљујем Градској општини Обреновац, што заједно решавамо инфраструктурне проблеме месне заједнице Ушће – навео је Црвенковић.

Из Јавног предузећа за изградњу Обреновца наглашавају, да се користе повољни временски услови, како би се планирани радови обавили у предвиђеним роковима.

– Циљ нам је да асфалтом дођемо до сваке куће на територији општине Обреновац – поручио је директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Горан Ћирић.

Станојевић је приликом обиласка радова у месној заједници Ушће, најавио грађевинске радове и у месним заједницама Дрен, Вукићевица, БелоПоље, Дудови.

– Овим пројектом одговарамо на потребе мештана, а све са циљем да олакшамо свакодневни живот грађана. Нагласио бих, да посебан осећај код мештана изазивају грађевинске машине које су ангажоване на изградњи путне инфарструктуре. Важна је изградња путне инфраструктуре, повезивање месних заједница, али и њихова добра веза са централним делом општине Обреновац – навео је Станојевић.