У среду, 17. и у четвртак, 18. априла због одржавања бициклистичке трке Београд – Бања Лука, доћи ће до измена у режиму саобраћаја.

Данас ће до повремене обуставе саобраћаја у периоду од 10.00 до 16.00 сати доћи у улицама Војводе Мишића, Кнеза Михајла, Милоша Обреновића и Краља Петра I. Међутим, у периоду од 16.00 до 19.00 сати у наведеним улицама доћи ће до потпуне обуставе саобраћаја.

Такође, моле се грађани да у улицама Војводе Мишића, Кнеза Михајла, Милоша Обреновића и Краља Петра I, данас не паркирају своја возила.

– Аутобуске линије 860З, 901,911 саобраћаће измењеним трасама, улицама Краља Александра и Љубе Ненадовића, а линије 911А и 912 саобраћаће обилазницом око Обреновца или Улицом Бошка Бухе. Такође, данас ће саобраћајна полиција повремено потпуно обустављати саобраћај и то због постављања различите сигнализације – рекао је председник Комисије за безбедност саобраћаја општине Обреновац Иван Стојић.

У четвртак, 18. априла уследиће етапа трке Београд-Бијељина, а бициклисти ће проћи кроз Обреновац, што ће такође условити извесне измене у режиму саобраћаја и то у периоду од 12.00 до 14.00 сати.

– Улица Милоша Обреновића до Улице Љубе Ненадовића биће затворена за саобраћај, такође за саобраћај ће бити затворена деоница од ”Жикине пекаре” ка Шабачком путу – навео је Стојић.