Пензионери са територије градске општине Обреновац заинтересовани за бесплатне излете, могу поднети пријаве у холу Градске општине Обреновац, канцеларијама месних заједница, Удружењу пензионера и у просторијама старе бање. Овај програм намењен пензинерима реализује и финансира Градска општина Обреновац.

Председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић овом приликом навео је, да је пензинерима који буду исказивали интересовање за бесплатне излете, од документације неопходна лична карта и пензиони чек којим доказују стаус пензинера.

Пензионери са територије општине Обреновац могу поднети пријаве за бесплатне излете од данас, а како надлежни истичу, пријаве ће бити могуће и убудуће, све док буде било интересовања за организоване излете.

– Ове године излети ће се организовати на новим локацијама, пензионери ће обићи Овчарско-кабларску клисуру. Трудили смо се да пронађемо локације, које ће њима бити интересантне и  приступачне, како би им организован излет био уживање. Пензионери ће овога пута обићи Чачак и околину, а на Руднику ће одмарати – рекао је Станојевић.

Директор Јавног комуналног предузећа ”Обреновац” Милан Марошанин нагласио је, да ће просторије бање поред својих примарних намена бити и места где ће грађани подносити пријаве за све излете које Градска општина Обреновац организује.

Он је такође искористио прилику и навео, да је број купача у бањским купатилима много већи у односу на прошлу годину.