У месној заједници Мала Моштаница спроведена је акција на уређењу простора око здравствене амбуланте. У оквиру поменуте акције радило се на уређењу зелене површине око амбуланте, као и на асфалтирању паркинг простора код ове здравствене станице, такође акција је обухватила и фарбање ограде. Радове на уређењу простора код здравствене амбуланте у месној заједници Мала Моштаница обишли су представници Градске општине Обреновац и Дома здравља Обреновац.

Активности на уређењу простора око сеоских амбуланти, као и уређење унутрашњости здравствених амбуланти на територији општине Обреновац спроводе Савети месних заједница у сарадњи са Домом здравља Обреновац.

Директор Дома здравља Обреновац Милош Пековић овом приликом нагласио је, да ће грађани са подручја месне заједнице Мала Моштаница убудуће моћи да услуге дома здравља потраже у здравственој амбуланти у овој месној заједници која ће за пацијенте бити отворена сваког радног дана.

Председник Савета месне заједнице Мала Моштаница Иван Лазаревић истакао је добру сарадњу Савета ове месне заједнице и Дома здравља Обреновац.

– Многобројне проблеме смо превазишли у сарадњи са директором Дома здравља Обреновац. Паркинг испред здравствене амбуланте био је у јако лошем стању, тај простор је сада асфалтиран, обележена су паркинг места – рекао је Лазаревић.