Завршени су радови на асфалтирању Тамнавске улице у месној заједници Бело Поље. Након радова на ширењу канализационе мреже у овом делу општине Обреновац, Тамнавска улица била је у лошем стању, те је било неопходно извршити реконструкцију ове саобраћајнице.

Према речима директора Јавног предузећа за изградњу Обреновца Горана Ћирића, радови на реконструкцији путне инфрастрктуре на подручју општине Обреновац обављају се према унапред утврђеном плану Градске општине Обреновац, Јавног предузећа за изградњу Обреновца и Савета месних заједница.

– У месној заједници Бело Поље постоје улице где нису решени имовинско-правни односи, па бих овом приликом још једном позвао наше суграђане из Белог Поља, да дођу у просторије Јавног предузећа за изградњу Обреновца, како бисмо ове проблеме решили и ове улице асфалтирали – рекао је Ћирић.

Председник Савета месне заједнице Бело Поље Немања Илић навео је да је Тамнавска улица веома прометна саобраћајница и да ће реконструкција ове улице умногоме олакшати функционисање мештана.

Наредних дана наставиће се радови на асфалтирању, те ће се грађевинске машине наћи и у месним заједницама Уровци, Дудови и Грабовац.