Због одржавања бициклистичке трке Београд – Бања Лука у Обреновцу ће у среду, 17. и у четвртак, 18. априла доћи до измене у режиму саобраћаја.

У четвртак, 17. априла одржаће се кружна трка, када ће доћи до измене и у неким деловима града до потпуне обуставе саобраћаја.

– Бициклисти ће се кретати улицама Војводе Мишића, Кнеза Михајла, Милоша Обреновића и Краља Петра I, те ће у периоду од 11.00 до 19.00 сати доћи до измена у режиму саобраћаја. Међутим, у наведеним улицама у периоду од 10.00 до 16.00 часова доћи ће до повремене измене режима саобраћаја, док ће у периоду од 16.00 до 19.00 сати доћи до потпуне обуставе саобраћаја у поменутим улицама – навео је председник Комисије за безбедност саобраћаја Иван Стојић.

Он је овом приликом замолио суграђане, да у среду, 17. априла не паркирају возила у улицама Војводе Мишића, Краља Петра I, Кнеза Михајла и Милоша Обреновића.

У петак, 18. априла уследиће етапа од Београда до Бијељине, а бициклисти ће овом приликом проћи кроз општину Обреновац.

– Затворене ће бити улице Милоша Обреновића, Љубе Ненадовића и Војводе Мишића ка Шабачком путу и то у периоду од 12.00 до 14.00 часова – рекао је Стојић.