На територији градске општине Обреновац обављају се радови на реконструкцији путне мреже. Данас су грађевинске радове у месној заједници Скела обишли представници Јавног предузећа за изградњу Обреновца.

У месној заједнци Скела ради се на асфалтирању Улице Петра Глумчевића, а радове на реконструкцији ове саобраћајнице иницирали су мештани и Савет месне заједнице Скела.

Директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Горан Ћирић овом приликом нагласио је, да се са радовима на реконструкцији Улице Петра Глумчевића у Скели, у овој месној заједници завршава реализација пројекта ”Асфалт до сваке куће”.

– На овом простору ради се на поправци некатегорисаних путева, који су пре 30-40 година асфалтирани и где је коловоз у лошем стању, те се морало радити на комплетној реконструкцији асфалтног застора – навео је Ћирић.

Одборник у Скупштини општине Обреновац Милан Стојић нагласио је, да се у месној заједници Скела радови на изградњи и реконструкцији путне инфраструктуре раде уз подршку Градске општине Обреновац и Јавног предузећа за изградњу Обреновца, а на предлог Савета месне заједнице Скела.

Најављени су радови на асфалтирању путева у месним заједницама Велико Поље, Бело Поље и Уровци.