У оквиру пројекта ”Пут до сваке куће” који спроводи Градска општина Обреновац у сарадњи са Јавним предузећем за изградњу Обреновца и Саветима месних заједница у току су радови на асфалтирању некатегорисаних путних праваца на подручју општине Обреновац. Представници Јавног предузећа за изградњу Обреновца обишли су грађевинске радове на изградњи Улице Љиљане Контић у насељу Дубрава у месној заједници Стублине.

Директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Горан Ћирић навео је да ће асфалтирана улица спојити два краја насеља Дубрава.

– Након завршетка радова, мештани ће имати боље услове свакодневног живота. Наиме, ова путна деоница неће бити прекривена блатом, грађани овог дела насеља Дубрава, убудуће неће имати проблем са прашином, као што је то био случај раније – навео је Ћирић.

Председник Савета месне заједнице Струблине Срђан Грчић нагласио је, да је ова улица била у јако лошем стању, а према његовим речима ова путна деоница је значајна за месну заједницу Стублине, будући да повезује неколико крајева ове месне заједнице.

Један од предлога Савета месне заједнице Стублине је и реконструкција кружног пута.

Након ових радова почеће радови на изградњи некатегорисаних путних праваца на подручју месних заједница, Велико Поље, Бело Поље, Уровци, Скела.