У месној заједници Вукићевица данас је одржан помен настарадалом мајору Небојши Тепавцу. Мајор Небојша Тепавац је 5. априла 1999. године страдао од дејства противрадарске ракете НАТО-а, извршавајући борбени задатак у саставу 8. ракетног дивизиона 250. ракетне бригаде ПВО.

Породица, пријатељи, представници Војске Републике Србије, Градске општине Обреновац, Града Београда и удружења бораца и ове године, на дан страдања мајора Тепавца, положили су венце на спомен обележју.

Командант трећег ракетног дивизона Александар Анђић подсетио је на лик и дело мајора Тепавца, истичући његову храброст.

–  Протекло време није избрисало дело нашег Небојше. Његова храброст и дело, требало би да буду водиља за млађе нараштаје, путоказ како се брани отаџбина – нагласио је Анђић.

Присутнима се овом приликом обратио и народни посланик Ђорђе Комленски.

– Предугачак би био списак свих оних који су своје срце ставили испред железа, да би данас деца ишла у школу, да би расли и касније формирали своје породице, да би својој деци преносили да постоје људи на које морамо да се угледамо, да их памтимо – навео је Комленски.

Председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић осврнуо се на период страдања током бомбардовања 1999. године.

– Мајор Небојша Тепавац бранио је, не само небо Вукићевице и Обреновца, већ и небо Србије. Дао је највредније што је имао, свој живот, да би малишани данас могли да буду слободни. Дужни смо да деци преносимо завештање, како би када одрасту знали да поштују лик и дело покојног мајора Тепавца – рекао је Станојевић.