ЈП Спортско-културни центар “Обреновац” обавештава публику да се улазница за филм ”С љубављу, Мерилин” у оквиру ревије филмова ФЕСТ може добити бесплатно.

Свако ко донесе 3 комада различите амбалаже (стакла, пластичних флаша, папира, картона, тетрапака или лименки од пића) добиће улазницу за филм.

Позиву Спортско- културног центра да Обреновчани бесплатно погледају филм, уз промоцију рециклаже и развоја еколошке свести, одазвала се фирма ”Секопак”, која је поджала ову акцију. ”Секопак” је оператер система за управљање амбалажним отпадом и допринео је у значајној мери реализацији програма у циљу збрињавања што већег броја амбалаже и едукације грађанства о важности рециклаже. Ова фирма у сарадњи са општином Обреновац и ЈКП Обреновац спроводи рециклажу отпада из угоститељских објеката на територији општине Обреновац.

Филм ”С љубављу, Мерилин” емитује се у уторак, 5. марта, у позоришној сали СКЦ-а, у 20.30 часова. 

С ЉУБАВЉУ, МЕРИЛИН / Love, Marilyn, САД, 2012, 105′. 
Режисер Liz Garbus. Главне улоге: Uma Turman, Paul Giamatti, Glenn Close, Ellen Burstyn, F. Murray Abraham, Lili Taylor, Lidsay Lohan, Even Rachel Wood, David Strathaim, Marisa Tomei. Фестивал: Торонто.

– Скоро педесет година после још увек неразјашњене смрти Мерилин Монро, у кући њеног професора глуме, пронађене су кутије приватних записа. Ти документи, оживљени су кроз иновативан документарни филм, омогућују гледаоцу да боље разуме славну глумицу. Филм открива пажљиво чуван приватни живот Мерилин Монро у коме се појављују нека од водећих холивудских филмских имена…

Предавање амбалаже и преузимање карата за филм врши се сваког дана до уторка, 5. марта, од 7.30 до 15.30, као и од 19.30 до 20.30 часова.