У току су радови на постављању високонапонског кабла у делу Улице Богољуба Урошевића Црног. Грађевиснки радови условиће измене у режиму саобраћаја, а очекује се да ће се радови завршити до 1. маја.

Најављено је да ће 4 линије градског превоза, 911, 911А, 860И и 860У2 саобраћати измењеним трасама.

Председник Комисије за безбедност саобраћаја општине Обреновац Иван Стојић нагласио је да ће део улице где се радови изводе бити потпуно затворен за саобраћај.

– У Улици Богољуба Урошевића Црног од почетка трафо станице до моста код Арт пумпе биће обустављен саобраћај и то од 3. априла од 15.30 сати. Отварање улице за саобраћај планирано је за 1.мај у поподневним сатима – рекао је Стојић.

Он је такође нагласио, да су у питању радови који су од изузетног значаја за електромрежу Србије, те да су исти веома комплексни.

Стојић је замолио суграђане, да током радова користе алтернативне путне правце како би стигли до одредишта.

Градске линије 911 и 911А саобраћаће измењеним трасама, линијама Милоша Обреновића, Забрежанским, односно Забранским путем, затим линијама Краља Александра, Шабачким путем, до скретања на Термоелектрану, одакле ће се кретати устаљеним трасама.

Линија 860И која саобраћа преко Сурчина ка аеродрому, док трају грађевински радови, саобраћаће трасом преко аутопута Милош Велики, а у општини Сурчин искључиваће се и потом враћати на редовну трасу.

Линија 860У2 која саобраћа трасом од месне заједнице Ушће преко месних заједница Кртинска, Младост, Уровци, кретаће се измењеном трасом, од Шабачког пута ка аутобуској станици.