Данас почињу радови на постављању високонапонског кабла у Улици Богољуба Урошевића Црног, што ће условити измене у режиму саобраћаја. Радови ће бити завршени до 1. маја, а до тада 4 линије, 911, 911А, 860I, 860У2, саобраћаће новим трасама.

Председник Комисије за безбедност саобраћаја општине Обреновац Иван Стојић замолио је суграђена за стрпљење током извођења радова.

– Градске линије 911, 911А саобраћаће линијом Милоша Обреновића – Забрежански пут, односно Забрански пут, затим кретаће се линијама Краља Александра, Шабачким путем, до скретања за Термоелектрану, одакле ће наставити кретање редовном трасом – навео је Стојић.

Он је такође овом приликом нагласио да ће доћи до измена у кретању аутобуских  линија 860И и 860У2.

– Линија 860И која саобраћа преко Сурчина ка аеродрому, у наредном периоду саобраћаће трасом преко аутопута Милош Велики, док ће се у Сурчину искључивати и враћати на редовну трасу. Линија 860У2 која саобраћа трасом из месне заједнице Ушће преко месних заједница Кртинска, Младост, Уровци, такође ће саобраћати измењеном трасом, излазиће на Шабачки пут ка аутобуској станици – рекао је Стојић.