У месној заједници Звечка спроведена је акција уређења простора око здравствене амбуланте. Наиме, мештани ове месне заједнице у сарадњи са Саветом месне заједнице Звечка и Домом здравља Обреновац организовали су акцију којом започиње уређење амбуланте у Звечкој, најпре ће се радити на сређивању простора око амуланте, након чега ће уследити унутрашњи радови.

Директор Дома здравља Обреновац Милош Пековић овом приликом најавио је почетак радова на унутрашњим просторијама здравствене амбуланте, од понедељка, 25. марта.

– У периоду извођења радова, сви становници месне заједнице Звечка моћи ће своју здравствену заштиту да остваре на одељењу опште праксе у амбуланти број 7 у Дому здравља Обреновац – навео је Пековић.

Он је искористио прилику и најавио активности које ће се реализовати на одељењу за педијатрију Дома здравља Обреновац и то од понедељка, 18. марта.

– Акција под слоганом ”Искористи прилику, вакциниши се против хуманог папилома вируса”  трајаће 5 дана. Родитељи деце од 9 до 19 година могу се јавити, како би решили све недоумице, а у датом периоду моћи ће да искористе прилику да се деца вакцинишу бесплатно, о трошку државе – рекао је Пековић.

Председник Савета месне заједнице Звечка Владан Поповић нагласио је да се акцији уређења простора око здравствене амбуланте у месној заједници Звечка, одазвао велики број мештана, а како каже, акција је спроведена у циљу успостављања бољих услова свакодневног живота грађана овог дела општине.