Обреновац је данас био домаћин финала Купа Србије за одбојкашице и одбојкаше. Оба финала одиграна су у спортској хали СКЦ-а. У финалу 58. Купа Србије у конкуренцији одбојкашица за победу су се надметале одбојкашице ТЕНТ-а из Обреновца и Јединства из Старе Пазове, а титулу победника Купа однела је екипа из Старе Пазове резултатом 3:2.

У конкуренцији одбојкаша у финалу 59. Купа Србије одбојкаши Војводине освојили су трофеј Купа Србије, пошто су у финалу у савладали Млади Радник резултатом 3:1.

Милош Станојевић, председник Градске општине Обреновац је изјавио да је велика част што је Обреновац домаћин финала Купа Србије у одбојци.

– Мени је изузетно драго што је хала била препуна и што су наши обреновчани до последњег тренутка бодрили наше девојке – навео је Станојевић.

– Оно што је изостало јесте победа, али нема везе, битно је да смо увек уз наше девојке и да ћемо их увек бодрити било да су то домаћа или инострана такмичења. Ове девојке су пример како треба да се бори за град и надам се да ће неки будући нараштаји кренути њиховим стопама и да ћемо у неком другом моменту опет успети да добијемо овакво домаћинство и да ћемо бити финалисти и освојити прво место. Честитам девојкама на другом месту и честитам освајачима Купа – поручио је Станојевић.