Градска општина Обреновац позива све бивше раднике Холдинг предузећа ”Прва искра” у реструктурирању Барич, предузећа ”Посавина” а.д. у стечају из Обреновца и ДП ”Бора Марковић” у стечају из Обреновца, који имају пребивалиште на територији градске општине Обреновац, из периода од 2000. године до завршетка започетих поступака приватизације, реструктуирања, односно стечаја, да се због дугогодишње угрожене материјалне и социјалне ситуације, пријаве за исплату једнократне интервентне помоћи, као посебне субвенције на цене комуналних услуга које користе код ЈКП “Обреновац” из Обреновца, ЈКП “Водовод и канализација” Обреновац и ЈКП “Топловод” Обреновац. 

Обзиром да једнократна новчана помоћ има карактер субвенције иста би се уплаћивала на име дуга или претплате пружаоцима комуналних услуга тј. ЈКП “Обреновац” из Обреновца, ЈКП “Водовод и канализација” Обреновац и ЈКП “Топловод” Обреновац, на основу посебно закљученог уговора са Градском општином Обреновац којим ће се утврдити укупан број радника којима припада право на субвенцију, укупан износ средстава и рок уплате.

Позивају се сви бивши радници који испуњавају услове за ову субвенцију да од 12. до 25. фебруара 2013. године, сваког радног дана од 9.00 до 13.00 часова, дођу у локал 64 у Тржном центру у улици Цара Лазара ББ и да се јаве представницима комуналних предузећа и представницима Комисије која је ангажована на спровођењу овог програма.

Потребно је доћи лично и понети следећу документацију:

  1. Личну карту
  2. Пријаву пребивалишта уколико не живе на адреси која пише на личној карти
  3. Потврду Националне службе за запошљавање
  4. Фотокопије рачуна комуналних служби.

За све додатне информације јавити се на број телефона 0648343312.

{youtube}3evOQzbz0n4{/youtube}