budideosiresslike1

Ако имаш талента за писање, препознајеш шта је твојим вршњацима занимљиво и важно, волиш да будеш на правом месту у право време – ово је права ствар за тебе. Пружамо ти шансу да се из прве руке упознаш са новинарском професијом, да научиш основне новинарске технике, како да брзо и ефикасно пронађеш и истражиш оно што те интересује, развијеш своје таленте.

Имаћеш могућност да стално упознајеш нове људе и развијаш комуникационе вештине, радићеш у креативном тиму и имаћеш слободу да се изражаваш. Први број информативног билтена за младе “Обавештајац” крајем прошле године издала је група младих окупљена око Инфо центра Канцеларије за младе општине Обреновац. Мини редакцију “Обавештајца” чине: главна и одговорна уредница Маја Иванковић, уредница Драгана Белановић и арт директор Бојан Грујић.

Билтен излази четири пута годишње са циљем побољшања информисаности младих људи у Обреновцу и оснаживања да активно учествују у креирању инфо сервиса. Бесплатан примерак се дистрибуира по средњим школама, аутобуској станици “Ласта”, обреновачким кафићима, а бројеве који су до сада изашли можеш погледати овде.

Конкурс је отворен до 28. фебруара 2013. године. Пријаве су искључиво преко онлајн пријавног формулара.

За сва питања у вези са конкурсом можеш писати на mladi.obrenovac@gmail.com или позвати на 0118724025.