Предузеће “НС БОМИ” је у галерији Спортско-културног центра “Обреновац” доделило поклон пакете и ваучере за Памперс производе бебама рођеним у Обреновцу крајем прошле и почетком ове године.

Директорка предузећа Биљана Мијаиловић и председник Градске општине Обреновац Мирослав Чучковић уручили су пакетиће и ваучере родитељима.

Мирослав Чучковић је рекао да оволики број новорођених Обреновчана охрабрује.

– Како је кренула ова 2013. година изгледа да ћемо ове године имати дупло више беба него прошле. То значи да се буди нада да ће у нашем граду и у целој земљи бити боље. Ми у том процесу нисмо сами. Драго ми је да се и приватне компаније попут “НС БОМИ” укључују у овакве активности и што на сваки начин покушавамо да помогнемо родитељима. Све велике пројекте које ми радимо у граду и које Влада Републике Србије ради у земљи немају смисла уколико не буде деце – казао је Чучковић. 

Биљана Мијаиловић из предузећа “НС БОМИ” нагласила је да се то предузеће увек понашало друштвено одговорно.

– “НС БОМИ” као друштвено одговорно предузеће мисли о заједници у којој послује. Овом акцијом и овим симболичним пакетима желели смо да помогнемо родитељима у првим данима живота њихових малишана. Пакет се састоји од Памперс пелена, козметике за бебе и играчака. Такође, свако је добио ваучер од по 1000 динара за куповину Памперс производа у нашим објектима – рекла је Биљана Мијаиловић.   

{youtube}L4stuL2M-cE{/youtube}