Породицу Поповић из месне зaједнице Трстеница данас је посетио председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић.

На локалној телевизији МАГ еитована је емисија у којој је изнета прича о социјлно угроженој породици Поповић, након чега је пристизала помоћ са различитих страна и из свих делова Србије и то у виду намирница, неопходне технике и потребних кућних апарата.

Станојевић је са породицом Поповић поделио сазнања о начинима на које би се могли решити проблеми са којима се ова породица свакодневно суочава.

Будући, да у домаћинству породице Поповић недостаје вода и струја, неопходно је пронаћи решења и задовољити административне услове, како би се обезбедили ови основни ресусрси за нормално свакодневно функционисање једног домаћинства.

– Наш задатак је да се бавимо свим грађанима општине. Када сам за породицу Поповић чуо преко телевизије МАГ, пожелео сам, као и многи, да помогнем породици. Пре свега, проналазили смо начине на које бисмо могли решити горуће проблеме ове породице. Пре свега, требало би решити проблем снабдевања електричном енергијом. Даље следи сагледавање свих проблема који отежавају живот овој породици, након чега ћемо у сарадњи са Саветом месне заједнице и људима добре воље, доносити решења како бисмо олакшали живот овој породици, мајци два човека којима је потребна нега – рекао је Станојевић.