У току су радови на асфалтирању деонице државног пута од Конатица до Мислођина. Ова саобраћајница је од великог значаја, јер спаја Обреновац са Ибарском магистралом. Грађевинске радове обишао је председник Грaдске општине Обреновац Милош Станојевић са сарадницима.

Одборник у Скупштини Градске општине Обреновац Марко Бабић нагласио је, да је овај путни правац веома значајан за мештане Конатица.

Директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Горан Ћирић овом приликом замолио је грађане за стрпљење, будући да ће се док трају радови, извршити измена режима саобраћаја.

Како је ова саобраћајница веома оптерећена густим саобраћајем, важно је да буде безбедна, те се ради потпуна реконструкција оних делова који су знатно оштећени.

– Обећали смо да ће се у овом периоду радити на асфалтирању у месној заједници Конатице, па тренутно обављљамо поменуте радове. Наиме, ово је добар почетак 2024. године и веома је важно да наставимо са радовима на асфалтирању свих путних праваца, без обзира да ли се ради о општинским, градским, категорисаним или некатегорисаним путевима – рекао Станојевић.