Kaнцеларија за младе општине Обреновац нову 2024. годину започиње понудом бесплатних курсева страних језика. Наиме, кроз програм неформалног образовања – Обреновац град знања, Канцеларија за младе општине Обреновац и ове године за младе Обреновчане организује курсеве страних језика.

Заинтересовани предавачи могу поднети своје пријаве преко on line пријавног формулара. Детаљније информације о објављеном позиву могу се пронаћи на званичном сајту Градске општине Обреновац или се до истих може доћи у просторијама Канцеалрије за младе општине Обреновац.

Према речима начелника одељења за информисање и бригу о младима Бориса Богдановског, курсеви страних језика су програм који спроводи Канцеларија за младе, како би се младим Обреновчанима пружила прилика за стицање нових знања и вештина.

– Програм курсева страних језика спроводи се у циљу обезбеђивања прилика младим људима, да науче стране језике, како би стечена знања и вештине могли употребити у конверзацији, али и приликом запошљавања, где ће им нова знања обезбедити већу конкурентност на тржишту рада – рекао је Богдановски.

Он је овом приликом позвао заинтересоване предаваче да осмисле програме и поднесу своје пријаве путем on line пријавног формулара.

Предавачи свих страних језика су позвани да поднесу пријаве, међутим избор курсева страних језика вршиће се с обзиром на потребе и интересовања младих.

Богдановски је нагласио, да је у плану да се овом приликом реализују 3 курса страних језика у групама основног и напредног нивоа знања.

– Требало би да се са реализацијом кусрева страних језика почне крајем фебруара и да предавања трају током марта, што се кроз праксу показало довољним периодом за савладавање страних језика – навео је Богдановски.

Курсеви страних језика биће организовани у Канцеларији за младе у Спортско-културном центру ”Обреновац”.