У оквиру пројекта ”Еко кампови” који спроводи Градска општина Обреновац, група деце и ове зиме борави у објектима Центра дечијих летовалишта на Тари. Као резултат добре сарадње Градске општине Обреновац, Канцеларије за Косово и Метохију и Центра дечијих летовалишта, група деце са Косова и Метохије добила је пилику да бесплатно борави на Тари. Представници Градске општине Обреновац обишли су децу на Митровцу.

Председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић истакао је да је идеја да се створе једнаки услови одрастања за сву децу, без обзира одакле долазе.

– Чињеница је да Обреновац помаже општинама широм Косова и Метохије. У будућем периоду, трудићемо се да та помоћ буде и већа, како бисмо олакшали живот људима са Косова и Метохије, посебно онима који живе јужно од Ибра – рекао је Станојевић.

Помоћница директора Канцеларије за Косово и Метохију Светлана Миладинов захвалила се Центру дечијих летовалишта и Градској општини Обреновац.

Директор Центра дечијих летовалишта Иван Јегоровић нагласио је, да ће се сарадња Центра дечијих летовалишта и Канцеларије за Косово и Метохију наставити и у будућем периоду.