Без воде ће данас од 9.00 до 15.00 часова бити потрошачи из Улице Јанка Тешића и део Мале Моштанице.

Јавно предузеће “Путеви Србије” саопштило је јутрос да је коловоз влажан и снега има до 5 центиметара на више деоница путева у земљи, због чега се препоручује опрезна вожња.
Коловози су влажни у нижим пределима, снега има местимично у расквашеном стању до 5 цм на територији Ивањице, Колубаре, Крагујевца, Крушевца, Мачве, Пожеге, Ужица, Ваљева, Врања.

Због најављених ниских температура у јутарњим и вечерњим сатима постоји могућност појаве местимичне поледице, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима. Постоји, такође, могућност појаве магле на путевима, а поготово на деоницама које се простиру дуж речних токова, котлина, клисура као и на путним објектима преко река.

Прилази зимским туристичким центрима су проходни.ЈП “Путеви Србије” саветује возачима да без зимске опреме и ланаца не крећу на пут.

Данас ће у ТЕНТ- у Б у периоду од 8.00 до 14.00 часова, бити организована редовна акција добровољног давања крви. Наредна је у просторијама Црвеног крста 11. јануар од 9.00 до 14.00 часова.