Традиционална манифестација ”Обреновац – град отвореног срца” биће одржана 1. јануара 2024. године са почетком у 10.00 сати. На позорници на градском тргу наступиће локални извођачи, музичари, плесачи, глумци, а најмлађе посетиоце забавиће многобројни аниматори.

Ову манифестацију сваке године организује Градска општина Обреновац и Комисија за културу општине Обреновац, а посети је велики број грађана.

Манифестација ”Обреновац – град отвореног срца” има и хуманитарни карактер, а овом приликом прикупљаће се средства за суграђане којима је помоћ потребна.

– Сви учесници манифестације укључили су се у прикупљање помоћи за суграђане којима је помоћ потребна. Просветни радници Основне школе ”Љубомир Аћимовић” и ученици укључили су се у прикупљање новца, а средства која буду сакупљена овом приликом, биће равномерно распоређена –рекао је председник Комисије за културу општине Обреновац Зоран Ћорломановић.

На градском тргу и ове године, током манифестације ”Обреновац – град отвореног срца” биће изложене и фотографије настале на прошлогодишњој манифестацији, а посетиоци ће имати прилику да фотографије и понесу за собом.

Програм манифестације ”Обреновац – град отвореног срца” биће завршен до 15.00 сати.