На градском тргу у Обреновцу, у оквиру манифестације Београдска зима, најмлађи суграђани имали су прилику да уживају у забавном дечјем програму. Дечји културни центар Београда у сарадњи са Градском општином Обреновац организовао је концерт на коме је наступала Ана Радоњић и дечји хор Прве обреновачке основне школе, а након концерта публика је могла да погледа и представу за децу у изведби позоришта “Пинокио”.

Зоран Ћорломановић, члан Већа Градске општине Обреновац је подсетио да се манифестација ”Београдска зима” одржава четврти пут у Обреновцу.

– Као и сваке године традиционално читава манифестација и програм почиње овде код нас, на нашем градском тргу. Данас смо имали прилику да видимо хор Прве обреновачке основне школе, Ану Радоњић и да видимо представу позоришта ”Пинокио” из Земуна – навео је Ћорломановић.

– Ово је начин да свим нашим суграђанима наши малишани пожеле све најбоље у Новој години, да пожеле добро здравље, пуно успеха и да још лепше и сретније проведемо 2024. годину, а првог јануара поново ћемо се видети и заједно једни другима пожелети све најбоље – поручио је Ћорломановић.