Почела је подела поклон ваучера ”Ја волим Београд”. Вредност поклон ваучера је 6.000 динара, а право на њих имају деца старости до 19 година, чији један од родитеља или старатеља има пребивалиште или стални боравак на територији Града Београда.

Деца која похађају вртиће, основне или средње школе, ваучере преузимају у вртићима, основним односно средњим школама које похађају.

Родитељи деце која не иду у вртић, ваучере могу преузети на шалтеру у холу Градске општине Обреновац, радним данима у периоду од 7.30 до 15.30 сати.

Приликом преузимања поклон ваучера, потребно је да родитељ достави на увид своју личну карту и здравствену књижицу детета. Такође, родитељи ће доласком на шалтер општине, дати информације о јединственом матичном броју детета.

Поклон ваучери могу се искористити до 1. марта 2024. године и то у следећим радњама: ”Sport Vision”, ”Planeta sport”, ”Dexy co”, ”Adidas”, ”Puma”, ”N sport”, ”N selection”, N fashion”, ”Buzz”, ”Run ‘n More”, ”Extra Sports” и ”Baby park”.

Износ од 6.000 динара, колика је вредност поклон ваучера, није неопходно потрошити током једне куповине. Наведени износ може се искористити у датом року, до 1. марта 2024. године, за више куповина. Међутим, уколико куповина прелази вредност ваучера, односно уколико родитељи желе да купе скупљи производ од износа ваучера, моћи ће да изврше доплату.