У месној заједници Скела у оквиру пројекта ”Асфалт до сваке куће”, обављају се грађевински радови на изградњи путне инфраструктуре. Данас су радове на асфалтирању Улице ЈНА, данас су обишли представници Градске општине Обреновац и Града Београда.

Улица ЈНА на иницијативу Савета месне заједнице биће у потпуности реконструисана.

Градски менаџер Мирослав Чучковић овом приликом нагласио је сарадњу Градске општине Обреновац и Града Београда у реализацији великог броја инфраструктурних објеката.

– Након завршених радова на асфалтирању у насељу Ројковац, настављено је са радовима у месној заједници Скела. Ова улица у Скели је значајна, јер је користи велики број мештана, али и јавни превоз саобраћа овом улицом. Након обављених радова у Скели, грађевинске машине ће се наћи у месним заједницама Ратари и Мала Моштаница – рекао је председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић.

Он је овом приликом нагласио да су грађани већ навикли на чињеницу да Градска општина Обреновац излази у сусрет захтевима Савета месних заједница који су у вези са изградњом важних путних праваца.

– Израђујемо планове за изградњу путне инфраструктуре за наредну годину. Трудићемо се да изађемо у сусрет захтевима грађана, да задовољимо потребе грађана и изградимо квалитетну путну мрежу – навео је Станојевић.

У овој месној заједници предвиђено је асфалтирање и Улице 10. октобар.