Фудбалски клуб ”Стрелац” из Мислођина добиће нове просторије. Данас су игралиште овог фудбалског клуба где су у току радови, обишли представници Градске општине Обреновац и Града Београда.

Надлежни за наредни период најављују помоћ за обреновачке клубове, а овом приликом подсећају да је током ове године помоћ стигла до клубова из Дражевца, Кртинске, Ушћа и Ројковца.

Председник ФК ”Стрелац” Далибор Лазић  нагласио је да ће након обављених радова на реконструкцији зграде и уређењу просторија клуба, услови за функционисање фудбалског клуба бити доста бољи, те је за наредну годину у плану и формирање школице фудбала.

Председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић навео је да је циљ да се кроз донације олакша рад спортским клубовима са територије општине Обреновац.

– Сви наши клубови, било да играју у првој општинској лиги или да су у неком од виших рангова, имају сличне потребе које се односе на улагање у опрему и просторије клубова – рекао је Станојевић и додао да ће Градска општина Обреновац и убудуће наставити да улаже у спортске клубове, како би сви спортисти имали једнако добре услове за тренирање.

Приликом обиласка радова на фудбалском игралишту у Мислођину, градски менаџер Мирослав Чучковић подсетио је да се у овој месној заједници очекује почетак радова на реконструкицји путне инфраструктуре, као и да су у току радови на изградњи канализационе мреже у насељу Кованчина.