Јавно предузће Пошта Србије у штајку је већ извесно време, те стога многобројне коверте које су раније стизале на адресе грађана, сада не стижу. Из јавних комуналних предузећа наглашавају да грађани могу измиривати своје обавезе, тако што ће плаћати у наплатним центрима и то по прошломесечном обрачуну или на сајту предузећа проверити своје рачуне.

Наплатни центар радиће сваког радног дана од 7.00 до 19.00 сати, а грађани све додатне информације могу добити позивом на контакт број 011/8728-237 и 011/8728-330.

Директор Јавног комуналног предузећа ”Топловод” Борис Ивковић наглашава, да уколико грађани намеравају да остваре попуст на услуге које пружају јавна комунална предузећа, требало би да изврше уплате у предвиђеним временским оквирима.

– Грађани могу платити рачуне по износима од претходног месеца или позивом на познате бројеве телефона, који се налазе на полеђини рачуна или на крају доласком у наплатни центар у Улици Краља Петра број 27, где ће им службеници свих јавних предузећа попунити признанице. Они који своја задужења измирују испалтом on line, могу увидом на сајт предузећа видети износ рачуна, као и позив на број – рекао је Ивковић.