Председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић са сарадницима обишао је грађевинске радове на изградњи путне инфраструктуре у месној заједници Љубинић. У овој месној заједници асфалт је стигао и до последње куће у Даниловића крају.

Из Савета месне заједнице Љубинић наглашавају да се радови изводе према постављеном плану који подразумева јасно утврђивање приоритета, међутим како би нека путна деоница била асфалтирана, неопходно је да буду задовољени правно-технички услови.

Помоћник председника Градске општине Обреновац Радован Манојловић истакао је, да су се у протеклом периоду на територији месне заједнице Љубинић изводили радови на асфалтирању 4 улице.

– На задовољство свих грађана опшштине Обреновац, ради се на реализацији пројекта Градске општине Обреновац ”Асфалт до сваке куће”. Паралелно са овим радовима, ради се и на насипању атарских путева. У будућем периоду, наставићемо истим темпом рада, наиме нећемо стати са извођењем радова све док у потпуности не реализујемо започети пројекат ”Асфалт до сваке куће” – рекао је Манојловић.

Радови на изградњи некатегорисаних путних праваца изводе се и у месној заједници Вукићевица, а асфалтиране су улице до домаћинстава Радовановића, Илића, Лазића, Мијајловића, али и путни правац који повезује Доњи и Горњи крај Вукићевице што је, како истичу из Савета ове месне заједнице, у великој мери олакшало функционисање мештана.

Из Савета месне зјаеднице упутили су апел мештанима села, да уреде простор поред атаских и некатегорисаних путева, како би пољопривредници несметано стизали до својих њива.

Након постављања асфалта у месним заједницама Вукићевица и Љубинић, радиће се на асфалтирању у месној заједници Забрежје.