У просторијама Кајакашког савеза Београда додељене су награде најбољим кајакашима Мини лиге Београда  за 2012. годину. Највише признања добили су чланови Кајак-кану-тениског клуба “Забрежје” из Обреновца.

Председник клуба Петар Белић рекао је да је ово изузетан успех јер су дванаест такмичара из ККТ клуба “Забрежје” освојили признања и медаље.

– Ми смо од 24 ове године освојили 11 признања. Следеће године очекујемо још више медаља и признања јер се сваке године трудимо да будемо бољи. У нашем клубу тренира 60 деце и 20 сениора. Ми смо клуб са дугом традицијом и искуством у развоју младих талената и у следећеј години очекујемо још веће и боље резултате са обзиром на то да деца више неће плаћати чланарине, него ће у њихово име то чинити општина Обреновац – рекао је Белић.

Иван Јегоровић, помоћник председника Градске општине Обреновац, је честитао клубу на оствареним резултатима и освојеним признањима.

– Честитам  Кајак клубу “Забрежје” успешно завршену 2012. годину  и желим им пуно среће и у наредној. Веслачи су достојно представљали нашу општину на такмичењима, јер освојити 11 признања од 24 је изузетан успех. Посебно ми је драго што ће наш пројекат “Еко динар” помоћи оваквим клубовима да финансирају свој опстанак и унапређују свој рад са децом и постижу још боље резултате у будућности – казаоо је Јегоровић.

Награде младим кајакашима уручиле су Николина Молдован и једна од најбољих кајакашица света свих времена Наташа Јањић.

`