Данас ће без воде од 9.00 до 15.00 часова остати становници насеља Липик, Рудничке улице у Малој Моштаници, Баричке реке и Београдске улице у Баричу.

Обавештења ”Електропривреде Србије” упућена на адресе домаћинстава и малих купаца не значе додатне трошкове или било какве друге измене у снабдевању електричном енергијом. Потписивање уговора неће утицати на цену електричне енергије за домаћинства и мале купце, који имају право на гарантовано снабдевање. Циљ ове промене је искључиво ажурирање базе података купаца ЕПС-а, наводи се у саопштењу копманије. Домаћинства и мали купци електричне енергије требало би да закључе ажурирани уговор о снабдевању са ЕПС-ом, што је обавеза у складу са законом о енергетици. ЕПС је већ послао обавештења о закључењу уговора на адресе 20.000 домаћинстава, а утврђено је да постоји укупно два милиона купаца са којима је потребно закључење уговора о снабдевању.

Од 26. до 29. ујутру за саобраћај ће бити затворени делови Улица Милоша Обреновића, Краља Петра као и Улице Вашариште, Гембешова и Мајора Тепавца.