Данас је у просторијама ЈП “Пословни простор” потписан уговор између власника компаније “НС БОМИ” Бојана Мијаиловића и директора ЈП “Пословни простор” Драгана Милановића о закупу жуте хале на робној пијаци.

Уговор је потписан на пет година. Потписивању је присуствовао и председник општине Обреновац Мирослав Чучковић, који је том приликом изјавио:

– Задовољан сам што ће после скоро једне деценије ова хала попримити облик и намену која јој и пристаје. Моја улога данас је да предам списак са пријема грађана који су незапослени и желе да раде у компанији каква је “НС БОМИ”. Све даље је на њима и власнику компаније и ја се надам да ће се наћи решење за обе стране.

Директор ЈП “Пословни простор” Драган Милановић наглашава да је веома задовољан што је баш наш суграђанин победио на једном оваквом тендеру, на ком су конкурисале и фирме из иностранства.

– Ми смо на један добар начин успели да решимо судбину жуте хале, јер ће делатност компаније “НС БОМИ” донети живост у овом делу града и помоћи својим отварањем и закупцима тезги у отвореном тржном центру – казао је Милановић.

Власник компаније “НС БОМИ” Бојан Мијаиловић рекао је да је вредност инвестиције око 20 милиона динара и да се отварање може очекивати почетком марта 2013. године. 

– Ако нас временске прилике послуже, ми планирамо отварање почетком марта. Нећемо мењати делатност и у склопу самог хипермаркета, који ће се простирати на 1000 квадратних метара, биће још и кафић и дечја играоница. Профили радника који су нам потребни су различити, преко магационера, продавачица, хигијеничарки, до људи који би водили сам хипермаркет – рекао је Мијаиловић.

У самом објекту биће отворено нових педесет радних места.

{youtube}ZsHKr2RvAzQ{/youtube}