У току су радови на изградњи путне инфраструктуре на територији општине Обреновац. Саобраћајница у непосредној близини Центра за социјални рад асфалтирана је и након изведених радова пуштена за саобраћај. Завршне радове на овој путној деоници обишли су представници општине Обреновац.

Радове на изградњи ове улице изводи Дирекција за грађевинско земљиште града Београда у сарадњи са Градском општином Обреновац.

Директор Јавног предузећа за изградњу Обреновца Горан Ћирић нагласио је, да ће асфалтирана саобраћајница око Центра за социјални рад бити најкраћа веза од ове институције до Улице Вука Караџића.

Из Јавног предузећа за изградњу Обреновца најављују завршетак радова на изградњи обилазнице Тамнавском улицом до краја текућег месеца.

– Приводе се крају радови на изградњи Тамнавске улице, којом ће бити омогућено повезивање Белопољске улице и Ваљевског пута. Изградњом ове улице спречиће се саобраћајне гужве, обезбедиће се виши степен безбедности у саобраћају за најмлађе суграђане који се крећу ка Основној школи ”Јован Јовановић Змај” – навео је Ћирић.

Изградња ове саобраћајнице подразумева и послове на осталим инфраструктурним прикључцима, што додатно продужава рок за завршетак радова на овој путној деоници.