На стадиону у МЗ Кртинска овог викенда одржан је 11. по реду турнир „Нове наде“ који је окупио више од 80 фудбалских екипа. На турниру који из године у годину бележи све већи број учесника, поред домаћих екипа учешће су узели и клубови из целе Србије. Након интонирања химне, у присуству учесника и гостију, турнир је отворио председник Градске општине Обреновац Милош Станојевић.

Турнир је организовала Академија фудбала „Десетка“, под покровитељством Градске општине Обреновац, а за најбоље су и овог пута обезбеђени пехари и медаље.

Милош Станојевић, председник Градске општине Обреновац се на почетку обратио учесницима турнира.

– Хвала вам што сте дошли на 11. турнир који се одржава овде у Кртинској. Верујем да ћете постићи много голова, да ће бити много успешних акција и дриблинга и оно што је најбитније је да одавде одете срећни са новим познанствима, да упознате нове другаре, јер управо одавде ћете отићи и сарађивати на фудбалским борилиштима у годинама које су пред вама – рекао је Станојевић.

– Волео бих да одавде понесете најлепше успомене које ће вас пратити до следеће године када ћемо се опет видети и обрадовати још једном турниру. Желим вам пуно успеха у данашњем дану и проглашавам овај турнир отвореним – поручио је Станојевић.

Живојин Кузмановић Жоја, организатор турнира ”Нове наде” је истакао да се из године у годину број учесника повећава и захвалио се Градској општини Обреновац на помоћи око организације турнира.