Екипе обреновачких јавних предузећа санирају последице настале након јаке олује која је јуче у вечерњим сатима захватила подручје општине Обреновац. На терену је 10 екипа које уклањају оборено дрвеће у насељима Ројковац, Циглана, Сунце и Тополице. Последице невремена биће саниране и у осталим деловима града.

Иван Стојић, члан Већа Градске општине Обреновац је изјавио да су екипе јавних предузећа изашле на терен одмах по завршетку невремена.

– Данас смо са 10 екипа на 10 различитих локација у граду, налазимо се у насељима Ројковац, Циглана, Сунце и Тополице. Санирамо оне највеће последице, односно дрвеће које је пало. План је да наставимо током дана и да наш град поново буде чист и уредан као што је био – навео је Стојић.

– Највећи проблем је настао у деловима града где су стабла оштетила напајање струјом, што је узроковало и отежано снабдевање водом. Радници електродистрибуције су у сарадњи са колегама из топловода долазили до неприступачних терена како би отклонили све кварове – поручио је Стојић.