Захваљујући Градској општини Обреновац и Канцеларији за младе 80 најуспешнијих обреновачких матураната борави бесплатно на грчком острву Закинтос.

Борис Богдановски, начелник одељења за информисање и бригу о младима је изјавио да су обреновачки матуранти веома задовољни програмом ”Матурско лето”.

– Прелепа слика ових дана на Закинтосу и Лаганосу, оно у шта смо се уверили ових дана је да су обреновачки матуранти веома задовољни свим програмима. Кроз овај програм Градска општина Обреновац и Канцеларија за младе показују да нам је подједнака брига битна о свим младима – рекао је Богдановски.

– Наставићемо са оваквим програмима и пружити могућност најбољим матурантима да летују на најлепшим Грчким острвима, али и најбољим студентима, који кроз програм ”Студентске награде” нису успели да прођу ранг лису и добију своје награде, већ смо ми као Канцеларије за младе и Градска општина Обреновац свим тим студентима омогућили бесплатно летовање на Крфу које ће трајати седам дана – поручио је Богдановски