Група од 50 обреновачки пољопривредника, захваљујући Градској општини Обреновац посетила је Међународни пољопривредни сајам у Малмеу у Шведској. Овом приликом пољопривредни произвођачи из Обреновца могли су да упознају новитете  из области пољопривредне производње.

На овој манифестацији могла су се видети најновија светска достигнућа из области пољопривреде.

Пољопривредна механизација највише је привукла пажњу обреновачких пољопривредника.

Пољопривредни произвођачи, који су захваљујући средставима које је Градска општина Обреновац издвојила, посетили овогодишњи Међународни сајам пољопривреде у Шведској, захвалили су ГО Обреновац на прилици да остваре увид у најразличитије иновације у области пољопривреде.

Посете оваквим сајмовима неизоставан су део програма унапређења пољопривредне производње на подручју општине Обвреновац.

– Након 3 године и пандемије вируса корона, поново се враћамо активностима које су постале традиционалне у општини Обреновац, а односе се на посете сајмовима пољопривреде. У последњих 11 година у Србији, држава захваљујући консолидованој финансијској ситуацији заиста помогла нашој пољопривреди – навео је члан Већа општине Обреновац Предраг Јовановић.