Концертом Милоша Радовића у суботу, 1. јула отворена је манифестација ”Обреновачко културно лето”. Концерт је одржан на отвореној сцени обреновачке бање са почетком у 20.00 сати, а у присуству великог броја публике. Отврању ”Обреновачког културног лета” присуствовали су представници Градске општине Обреновац.

Оперски певач и професор певања Милош Радовић поред класичног репертоара изводио је староградке песме, шлагере и ромасе., а на сцени код бање наступио је у пратњи брата за клавиром.

 

– Трудимо се да репертоар увек буде разноврстан, да не понављамо, те да увек понудимо нешто ново. Људи никада не знају тачно шта да очекују, међутим знају да могу да очекују добар квалитет –рекао је Радовић.

Као и протекле 3 сезоне и ове године, део програма ”Обреновачког културног лета” биће организовн на сцени обреновачког бањског комлекса.

– 22. Обреновачко лето у Обреновцу очекујемо да буде, као и до сада посећено. Дођите у Обреновац, посетите бању, уживајте у летњим вечерима у Обреновцу. Данашњи дан је изузетан за Обреновац, данас смо затворили стару пијацу, а отворили манифестацију ”Обреновачко културно лето” – рекао је директор Јавног комуналног предузећа Обреновац Милан Марошанин.

У оквиру традиционалне манифестације ”Обреновачко културно лето”, публика ће имати прилику, да током јула и августа, испрати 30 различитих културно-забавних програма.